Beräkna din Creditti Score

Beräkna din personliga Creditti Score och få svar på hur kreditvärdig du är.

Det tar bara två minuter och du får ett direkt svar online.

Completed: Infinity%
101

Det tar bara två minuter att kolla

Din Creditti Score beräknas omedelbart

Få tips om hur du kan förbättra

Ja, tack, Creditti kan kontakta mig via e-post och sms med nyheter, ekonomiska tips samt marknadsföring av deras egna och partners finansiella produkter och relaterade tjänster. Mitt samtycke kan återkallas när som helst. Läs mer här

Genom att fortsätta godkänner du vår villkor och integritetspolicy

Personlig information

Bostad och fordon

Anställning

Intäkter och kostnader

Månatliga utgifter inkluderar bland annat, hyra, transport, mat, försäkring osv. Du ska INTE uppge lån och skuld. (inklusiv bolån) då vi ber om detta i nästa steg.

Lån och skuld

Lägg till alla dina inteckningslån här. Du kan fylla i ett ungefärligt belopp om du är osäker vad din nuvarande inteckning är. Det är viktigt att du lägger till denna typs lån, om du har en inteckning eftersom det har en stor inverkan på ditt slutliga resultat. Du ska upplysa hushållets totala bostadsskuld.
Lägg till beloppet av dina billån. Summera om du har flera fordon. Om du är osäker vad det är kan du fylla i ungefärligt belopp. Du ska upplysa hushållets totala billån.
Lägg till beloppet av dina studielån. Om du har flera kan du summera dem. Om du är osäker vad det är kan du fylla i ett ungefärligt belopp. Du ska upplysa din andel av studielånet.

Konsumentskuld

Vänligen lägg till alla dina lån nedan. Du kan lägga till så många lån du behöver genom att klicka på "Lägg till lån". Du måste lägga till alla lån som du för närvarande har från alla leverantörer. Du ska upplysa din andel av konsumentlån.

Skickar in information

Vad är en Creditti Score?

Din Creditti Score är ett tal (mellan 0 och 433) som är utformat för att ge dig en uppskattning av hur kreditvärdig du är. Du kan säga att antalet representerar sannolikheten för om du kan betala dina räkningar i tid eller inte.

Ett högre Creditti Score indikerar att din ekonomi ser rimlig ut och att du kan betraktas som kreditvärdigt. Genom att beräkna din Creditti Score får du alltså en uppskattning av hur potentiella låneleverantörer och kreditgivare kommer att utvärdera dig i termer av att ge dig en kredit som ett lån eller ett kreditkort.

Det finns många olika poängmodeller och vissa använder också andra data för beräkningen, vilket innebär att du inte bara har en kreditpoäng och du kan förvänta dig att varje långivare och borgenär kommer att utvärdera dig baserat på sin egen poängmodell.

Så enkelt är det

Tre enkla steg för att förstå din egna ekonomi

1

Berätta lite om dig själv

2

Berätta lite mer om din ekonomi

3

Vi beräknar din Creditti Score

Så beräknas din Creditti Score

Din Creditti Score beräknas utifrån en mängd olika faktorer och information om dig och din ekonomi, som alla vägs annorlunda. Det är alltså en större och komplicerad beräkning där vi kan använda avancerad statistisk analys för att beräkna hur troligt det är att du kan få en låneansökan godkänd.

Summan av allt hamnar i en konkret och personlig Creditti Score som du kan använda som riktmärke för hur kreditvärdigt du anses i långivarnas och borgenärernas ögon.

Beroende på storleken på din Creditti Score får du sedan en karaktär som går från A – F. Högst möjliga Creditti Score ger dig karaktären “A”, medan en lägre poäng ger dig karaktären “F”. Detta innebär att om du betraktas som mycket kreditvärdigt kommer din Creditti Score att vara hög, vilket ger dig karaktären “A”. Omvänt kommer ett lågt Creditti Score att få karaktären “F” och ett omedelbart kreditbetyg.

Creditti Score beräknas alltså utifrån den information vi får från dig om din ekonomiska situation. De jämför sedan våra befintliga uppgifter med tusentals andra människors ekonomiska situation.