Hur mycket får du låna?

Prova vår låneberäknare och få snabbt en överblick över din ekonomi. Du får ditt tillgängliga belopp och din skuldfaktor uträknat, samt hur mycket du får låna.

Skickar in information

Vad är en Creditti Factor?

Creditti Factor ger dig inblick i din ekonomiska spridning och hur hälsosam och robust din ekonomi är.

Med Creditti Factor kan du bland annat beräkna förhållandet mellan din totala skuld, din årliga bruttoinkomst (din skuldfaktor), din disponibla inkomst och hur mycket du kan låna.

 

Själva förhållandet mellan din inkomst och din totala skuld används ofta i långivarnas och borgenärernas bedömning av din ekonomi och hur säker du kommer att anses vara som kund hos dem. Dessutom stress-testar vi din privat ekonomi och estimerar därefter din disponibla inkomst, samt hur mycket du kan låna.

Det är enkelt, snabbt, säkert och mycket informativt att beräkna din Creditti Factor. Fyll bara i din information så gör vi jobbet åt dig. Så vad väntar du på?

Det är verkligen så enkelt
3 enkla steg till finansiell klarhet

1

Berätta kort om dig själv

2

Berätta lite om din ekonomi

3

Vi beräknar din Creditti Factor

Så uträknas Creditti Factor

Beräkningarna baseras huvudsakligen på information om din inkomst och befintlig skuld. Baserat på denna information ger vi dig en uppskattning av din ekonomiska robusthet baserat på din skuldfaktor.

För att skydda din ekonomiska situation mot vissa allmänna risker gör vi några stresstester för din ekonomiska robusthet baserat på informationen du angav om skuld och inkomst.

Med dessa tester försöker vi säkerställa att alla nya lån inte kommer att påverka ditt ekonomiska utrymme negativt och att du inte är skuldsatt.

Vår modell är både giltig och korrekt, då den baseras på rekommendationer från offentliga institutioner som har för avsikt att skydda din personliga ekonomi.

Därför, baserat på några avancerade beräkningar, ger vi dig två rekommendationer:

  1. Hur mycket du kan ansöka om maximalt.
  2. Hur mycket du har i det disponibla beloppet per månad.

Den första rekommendationen ges i ett försök att se till att du inte hamnar med alltför stora skulder, och den andra för att se till att du inte har för mycket utgifter i ditt dagliga liv än du har ekonomiskt utrymme för.